Over ByteBridge b.v.

Welkom bij ByteBridge. Onze activiteiten zijn op te splitsen in twee delen.
Allereerst doen we aan ICT dienstverlening voor klanten. Daarbij maken we op verzoek van klanten advies, ontwerp van maatwerk, de bouw van de maatwerksoftware en eventuele koppelingen.
Het tweede gedeelte is het ontwikkelen en exploiteren van eigen applicaties en websites.

De naam ByteBridge is een samengesteld uit "Byte", alle informatie op geautomatiseerde systemen bestaat uit bytes (en byte bestaat weer uit 8 bits, de bekende 0'en en 1'tjes) en "Bridge", het Engelse woord voor brug. De naam kan op meerdere manieren geinterpreteerd worden. We verzorgen koppelingen (brug) tussen systemen en dat gaat altijd met bytes. Maar we zijn ook de burg tussen klant en een automatiseringsysteem of -vraagstuk.

Onze werkzaamheden zijn heel divers, van een website wat net wat meer moet dan een standaard website (denk aan koppelingen met databases, backoffice-systemen, SMS-koppelingen, koppelingen met kentekenregisters, leveranciers, fraude controlesystemen etc). Tot aan maatwerk applicaties (ontwikkeling van administatiesystemen, online bestelsystemen).

Onze klanten waarderen de manier waarop wij werken. We zijn betrokken, denken mee en voor het ontwerp en realisatie zitten ze bij één partij.

Medewerkers

Hugo Geijteman

Hugo Geijteman

Hugo Geijteman is de DGA van ByteBridge.

Lees meer over Hugo Geijteman »


Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.