Onze producten

Op deze pagina staan onze producten. Het zijn voornamelijk websites die wij zelf exploiteren.

SEPAtool.nl

Sinds 1 augustus 2014 is in Nederland het betaalsysteem over op SEPA en IBAN. Via SEPAtool.nl kunt u eenvoudig betaalbestanden maken of overzetten vanuit bijvoorbeeld ClieOp3 of vanuit Excel. Nadat u het bestand gemaakt heeft kunt u het aanbieden bij uw bank. Zo kunt u dus eenvoudig betalen aan of incasseren bij uw klanten. Het systeem bestaat uit een eigen webwinkel met iDEAL. Daarnaast is er ook een koppeling met een IBAN-conversiedienst.

Ga naar SEPAtool.nl »

WelkRijbewijs.nl

Om een aanhanger in Nederland te mogen rijden is de ene keer rijbewijs B en de andere keer rijbewijs BE benodigd. Dit hangt onder meer af welke auto de aanhangwagen trekt. Normaal gesproken moet u om het verschil te bepalen de kentekenbewijzen bekijken en de regels uit uw hoofd kennen. Door middel van deze website kunt u door het invoeren van de kentekens direct zien welk rijbewijs u nodig heeft. Deze website is uniek en ontwikkeld door ByteBridge. Het bestaat onder andere uit een kentekenkoppeling met de RDW.

Ga naar WelkRijbewijs.nl »

WatZijnMijnIPs.nl

Het aantal IPv4-adressen waar het grootste gedeelte van Internet uit bestaat is nagenoeg op. Het internet is toe aan de opvolger IPv6. Om te zien of uw aansluiting al IPv6 heeft en om te zien wat dan uw adres is, is deze website gemaakt. Het laat in één oogopslag zien wat uw adressen zijn. Naast de Nederlandse versie is er ook een Engelse versie beschikbaar onder www.whataremyips.com.

Ga naar WatZijnMijnIPs.nl »

WhatAreMyIPs.com

Dit is de Engelse versie van de website www.WatZijnMijnIPs.nl. De schaarste van IPv4 adressen is wereldwijd.

Ga naar WhatAreMyIPs.com »


Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u het gebruik hiervan.